HAUHO-TUOTTEET

Kotiseutuyhdistys Hauho-Seuralla on myynnissä Hauho-tuotteita.
Tuotto käytetään Hauhon historian hyväksi

Toimitamme tuotteet teille postitse noutopakettina. Tällöin lisäämme hintaan toimituskulut. Voitte myös noutaa tilaamanne tuotteet Ilosen Puutyön tehtaanmyymälästä, Hauhontie 206, Hauho.

Tee tilaus alla olevalla web-lomakkeella. Tilauksen saatuamme lähetämme sinulle tilausvahvistuksen.

Hauhon historia II on tuhti tieto- ja lukupaketti hauholaisesta elämänmenosta alkaen 1530-luvulta ja edeten aina 1860-luvun suuriin nälkävuosiin ja kunnallishallinnon uudistamiseen.
Lukija pääsee askeltamaan menneisyyteen monien eri lähtökohtien kautta. Valtakunnallinen valtapolitiikka ja sen merkitys hauholaisten arkeen avautuvat sekä kokonaisuutena että yksittäisten henkilöiden elämänvaiheiden myötä. 891 sivua.
Kirjoittajat FL Tiina Miettinen ja FT Anneli-Mäkelä-Alitalo.
Kirjan toimittaja on FT Anneli Mäkelä-Alitalo.

Hinta á 40 euroa,  sis ALV:a 10%.
postitse toimitettaessa toimituskulut 12,00 euroa

Kyllä, tilaan  kpl Hauhon historia II -teosta.

Saimme myyntiin loppuerän Pälkäneen kunnalta!

Hauhon Luopioisten Tuuloksen historia I on tuhti lukupaketti Hauhon  ja sen entisten kappeliseurakuntien Luopioisten ja Tuuloksen historiasta.
Kirjassa eri alojen tutkijat esittelevät seudun esihistoriaa, luontoa ja sen kehitysvaiheita sekä kirkkohistoriaa Hauhon ja Tuuloksen osalta. Kirjassa pohditaan myös pitäjien nimien alkuperää, nykyisen väestön juuria sekä syvennytään keskiaikaan. Teoksessa on pitäjien isäntäluettelo vuoteen 1713. Kirjajärkäleessä on 971 sivua.

Hinta á 40 euroa,  sis ALV:a 10%.
postitse toimitettaessa toimituskulut 12,00 euroa

Kyllä, tilaan  kpl Hauhon Luopioisten Tuuloksen historia I -teosta.

Hauho vanhoissa kartoissa -teos.

Hauho-Seuran kustantama karttateos ilmestyi joulumarkkinoille 7.12.2003. Tässä ainutlaatuisessa teoksessa esitetään Hauhon historiaa karttakuvan muodossa 1600-luvulta 1900-luvulle.
Teoksen koko on 25x35 cm. Sivuja kirjassa on 72. Karttaharvinaisuudet on painettu kirjaan värillisinä, tarkkaan alkuperäisiä värisävyjä noudattaen. Karttoihin liittyy myös selitysosa. Kartat on kuvattu Suomen Kansallisarkiston kokoelmista sekä Ruotsin Sota-arkistosta.
Hinta á 20 euroa,  sis ALV:a 10%.
postitse toimitettaessa toimituskulut 12,00 euroa

Kyllä, tilaan  kpl Hauho vanhoissa kartoissa -teosta.

Liputa Hauhon puolesta!
Korista salkosi Hauho-Seuran teettämällä oravaisella
isännänviirillä
Kahta kokoa:
4,5 m hinta 85 euroa, sis ALV:a 24% ja
5,5 m hinta 95 euroa, sis ALV:a 24%.

Kyllä, tilaan  kpl  Hauho-isännänviirejä, 4,5 m korkea.

Kyllä, tilaan  kpl  Hauho-isännänviirejä, 5,5 m korkea.

postitse toimitettaessa toimituskulut 12,00 euroa

Kyllä, lähettäkää tilaamani tuotteet minulle postitse.
Hintaan lisätään toimituskulut.

Kyllä, noudan tilaamani tuotteet Ilosen Puutyön myymälästä, Hauhontie 206, Hauho.

Tilaaja:

Nimi: